Det er to flyplasser på den gresk-kypriotiske siden av øya. Larnaca er den største, og ligger i østre ende, 150 km og snaue to timers kjøretur fra Coral Bay. Pafos ligger i vestre ende bare 25 km fra Coral Bay. Slik sett er det mye å vinne ved å lande på Pafos. Likevel, Larnaca er langt større og mulighetene flere.
Fra Pafos flyplass kan du ta buss til Pafos by og deretter ny buss til Coral Bay. Bussene går ofte, men taxi er absolutt et godt og fortsatt rimelig alternativ.  Fra Larnaca flyplass er det letteste å ta taxi eller leie bil. Men det er også et alternativ å ta flybuss (http://en.limassolairportexpress.eu) til Limassol og bytte til intercity-buss videre til Pafos og deretter lokalbuss. Siste buss Limassol-Pafos går imidlertid 20:30. Vi har leid bil for mellom NOK 1000 og 2000 pr uke, og dermed hatt bil til disposisjon under hele oppholdet. En taxi begge veier vil koste ca 2400 kroner. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om kollektivtransport.

Rutefly

Norwegian og SAS flyr begge fra Gardermoen til greie priser. Et alternativ er å ta Ryan Air fra Torp til Stansted,GB og derfra videre til Pafos. Ryan Air har også avganger fra Athen til Pafos. Ulempen er at returflyet har avgang på ettermiddagen, dermed er det er vanskelig å finne fly videre til norsk flyplass. Kombinert med noen dager i Athen på hjemreisen kan det være et godt alternativ.
For oss er muligheten til å reise fra Kjevik fristende, men da må vi akseptere Larnaca som destinasjon. Vi kombinerer dette gjerne med leiebil for hele oppholdet. KLM med mellomlanding på Schiphool må bestilles i god tid for å få grei pris.

Charter

I høysesongen flyr StarTour, Apollo og Ving fra flere norske flyplasser til Larnaca.  Det må da kjøpes tur uten hotell, og i motsetning til tilfellet med rutefly, ser det ut som detlønner seg å bestille i siste liten.